LOCTITE® Cel Mai Bun Adeziv și Mai Mult de Atât

Mențineți utilajele în funcțiune și reduceți costurile de producție cu soluțiile de adezivi de înaltă calitate.

Ce se întâmplă când îndrăznim să privim în perspectivă?

Cea mai puternică legătură este cea dintre oameni. Legătura umană care ne permite să ne unim forțele și să depășim limitele performanței.

Crește-ți potențialul cu LOCTITE®

Descoperă soluții și servicii care îți susțin afacerea și care te ajută să obții cele mai bune rezultate în procesele de producție.

  • Reduceți timpul de inactivitate din producție
  • Îmbunătățiți fiabilitatea utilajelor
  • Preveniți defectarea echipamentelor
  • Reduceți costurile de producție
  • Creșteți productivitatea fabricii

Un adeziv de încredere este doar primul pas

Deveniți partener LOCTITE® pentru a beneficia de decenii de expertiză din partea echipei noastre de top în industrie. Vom lucra îndeaproape pentru a vă înțelege dificultățile și pentru a dezvolta soluții eficiente și durabile. Serviciile noastre urmăresc să vă îmbunătățească eficiența operațională, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce faceți cel mai bine. Vă putem oferi sprijinul necesar: de la servicii analitice și gestionarea substanțelor chimice până la teste de laborator și consultanță.

Cunoaște-ne ca Partener

Impulsionați de curiozitate și expertiză, suntem partenerul tău entuziast, înarmat cu ultimele informații din piață. Inginerii noștri sunt experți în domeniul lor – gata să remodeleze procesele și fluxurile de producție. Să vă arătăm cum!

De la cele mai mici detalii până la cele mai mari ambiții

Scopul nostru este să vă dezvoltați afacerea. Fie că doriți să îmbunătățiți procesele, să creșteți eficiența sau să reduceți costurile, parteneriatul cu LOCTITE® vă susține. Astăzi, mâine și întotdeauna.

Suntem Partenerul Tău de Încredere

LOCTITE® înseamnă mult mai mult decât sticlele roșii de adezivi. Suntem partenerul strategic care vă ajută să vă construiți și să vă dezvoltați afacerea.

Ingeniozitatea Noastră, Succesul Tău

Pentru a reuși este nevoie de abilități, efort, anduranță și imaginație. Dar mai presus de orice, presupune o mentalitate deschisă și orientată spre colaborare.

Excelență la Locul de Muncă

Îmbunătățiți-vă procesele de producție și maximizați-vă potențialul cu ajutorul experților experimentați și cu înaltă calificare din industrie.

Schimbare Sustenabilă

Sustenabilitatea reprezintă cel mai important subiect al generației noastre. Împreună, ne străduim să îmbunătățim eficiența, să reducem amprenta de carbon și să realizăm inovații pentru un viitor mai sustenabil.

LOCTITE® – Conceput să Rezolve Toate Provocările Industriale

Tehnologia noastră inovatoare, expertiza de neegalat și gama noastră extinsă de produse oferă multiple soluții pentru provocările industriale de producție și inginerie, prin intermediul următoarelor aplicații:

  • Asigurarea filetelor
  • Lipirea instant a componentelor
  • Acoperiri de protecție
  • Gestionare termică
  • Echipamente și multe alte soluții.

    Găsiți produsul sau serviciul ideal pentru nevoile tale cu gama noastră completă de soluții LOCTITE®.

LOCTITE® Mentenanță Industrială și

Servicii de Fabricație și Proiectare

Serviciile LOCTITE® ajută personalul de mentenanță să prevină defectările frecvente ale echipamentelor și le permit echipelor de proiectare și producție să reducă costurile și să prelungească durata de viață a produsului cu noi metode de asamblare.

Soluții de Proiectare și Fabricare a Produselor

Servicii de consultanță în fabrică și online

Soluții fiabile pentru mentenanţă

Aflați mai multe despre soluțiile noastre pentru mentenanţă

Tehnologii pentru cele mai mari provocări din domeniu

Mixăm inovațiile și tehnologia pentru a oferi soluția potrivită pentru nenumărate aplicații industriale. Suntem lideri de piață astăzi și construim piața de mâine cu ajutorul tehnologiilor noastre și bazându-ne pe mărci puternice în domeniul adezivilor, al etanșanților și al acoperirilor funcționale.

Cum să îmi asigur asamblările filetate?

Asamblările filetate sunt prezente pe majoritatea utilajelor. Aflați cum funcționează acestea și asigurați-vă filetele. LOC, un nou expert tehnic, vă ajută la creșterea fiabilității ansamblurilor tale.