Marca LOCTITE® de la Henkel este alegerea cea mai de încredere pentru adezivi, etanșanți și soluții funcționale pentru suprafețe de înaltă calitate și special concepute.

Puterea de neoprit a omului și mașinii.

LOCTITE®  este marca numărul unu în lume pentru adezivi, etanșanți și tratarea suprafețelor. Cu tehnologii revoluționare, oferim adezivi mai eficienți, durabili și rezistenți pentru a dezlănțui potențialul nelimitat al omului și mașinii. Aflați mai multe despre amplul nostru portofoliu de produse pentru cele mai solicitante aplicații din industrie.



Tehnologii pentru cele mai mari provocări din domeniu.

Combinăm inovațiile și tehnologia pentru a oferi soluții de produse esențiale pentru nenumărate aplicații industriale. Conducem piețele de astăzi și le creăm pe cele de mâine cu tehnologiile noastre și mărcile puternice pentru adezivi, etanșanți și acoperiri funcționale.

Piețele industriale

LOCTITE® este marca de încredere pentru soluțiile de adezivi, etanșanți și acoperiri funcționale de înaltă performanță pentru producția de segmente în întreaga lume. Produsele LOCTITE® sunt utilizate în obiecte care ating viețile oamenilor în fiecare zi, de la aeronave la mobilier. Experții noștri sunt dedicați optimizării proceselor, scăderii costurilor prin dezvoltarea de produse ce îmbunătățesc performanța și înțelegerii fiecărei provocări de pe fiecare piață a clienților noștri valoroși.

Industria auto și transport Mobilier și componente
Electronică Producție
Medical, igienă și administrarea medicamentelor Ambalare și hârtie
Prelucrare metalelor
Întreținere și reparații industriale

Povești de succes despre LOCTITE®



Contactați-ne

Vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.  Pentru asistență tehnică imediată, vă rugăm sunați la numărul de telefon 004 0745 113 022, între orele 09:00 – 17:00, în timpul zilelor lucrătoare

Există câteva greșeli, corectați-le mai jos
Ce doriți să solicitați?
Acest câmp este obligatoriu
Acest câmp este obligatoriu
Acest câmp este obligatoriu
Acest câmp este obligatoriu
Acest câmp este obligatoriu
Acest câmp este obligatoriu
Acest câmp este obligatoriu
Acest câmp este nevalid
Acest câmp este obligatoriu