Etanşant pentru îmbinări: Produse Teroson puternice şi inovatoare

Pentru toate aplicaţiile de etanşare pentru reparaţii caroserie.

Sfaturi practice

De fiecare dată când alegeţi un etanşant pentru îmbinări auto de la Teroson, beneficiaţi de zeci de ani de experienţă în dezvoltarea adezivilor şi etanşanţilor - o experienţă pusă la dispoziţie de Henkel, un furnizor de vârf în materie de soluţii adezive, încă din anul 1876. Dacă sunteţi în căutarea unor formule fiabile, uşor de utilizat şi inovative, portofoliul de etanşanţi pentru îmbinări de la Teroson nu vă va dezamăgi niciodată.


Contaţi pe etanşantul pentru îmbinări de la Teroson pentru toate suprafeţele şi materialele
Oferim soluţii industriale pentru toate cerinţele dumneavoastră în privinţa etanşanţilor pentru îmbinări: În funcţie de materialele şi suprafeţele pe care aplicaţi produsul, avem etanşantul auto care să vă ajute în această activitate! Fie că lucraţi cu poliuretan, cauciuc, polimeri siliconici modificaţi sau dispersii acrilice: Dintre produsele noastre de înaltă performanţă pentru etanşarea îmbinărilor, veţi găsi soluţia la orice provocare în materie de etanşare.

Etanşanţii pentru îmbinări de la Teroson sunt preferaţi de producătorii de autovehicule şi vor ajunge imediat şi la atelierul dumneavoastră! Verificaţi gama noastră variată de produse - şi aşteptările dumneavoastră vor fi depăşite: Pasiunea noastră este Excelenţa!


Sfaturi practice:
  • Terostat 9120 SF / 9320 SF permit sudarea în puncte
  • Pentru finisare OEM, utilizaţi diferitele duze Teroson
  • Timpul de întărire poate fi accelerat prin utilizarea radiaţiilor infraroşii
  • Siliconii nu permit vopsirea ulterioară
  • Foarte bun pentru etanşarea suprafeţelor exterioare mari vopsite (de ex. camioane)
  • Rezistenţă extrem de mare la radiaţii UV


Produse şi Pieţe
Aveţi nevoie de ajutor?

Sunaţi la: 0745 11 30 22

Media & Materiale de descărcat