Industria utilajelor

Henkel este un jucător activ în industria utilajelor industriale de prelucrare încă din anii 1950. Atunci, adezivii Loctite Anaerobics au fost lansaţi pe piaţă pentru a depăşi în primul rând provocările mecanice.


Însă gama Henkel nu este limitată la soluţii de inginerie care se adresează doar problemelor mecanice. Soluţiile oferite îmbunătăţesc performanţa multor subcomponente ale utilajelor şi accelereză numeroase tipuri de procese de fabricare a utilajelor.


Legături rapide:
   
Beneficii Segmente de utilaje Subcomponente pentru utilaje Mărci

   

Service:
   
Contact Buletin informativ electronicHenkel susţine în mod activ producătorii de utilaje în fiecare etapă de producţie, oferind un portofoliu complex de soluţii, acoperind următoarele domenii:

 


Suntem un jucător global care oferă suport local şi soluţii specifice cu produse de ultimă generaţie. Deveniţi partenerii noştri şi vă asiguraţi astfel avantajul competitiv de-a lungul întregului lanţ valoric.Consultanţă tehnică
Inginerii noştri experimentaţi în aplicaţii, vă oferă cel mai înalt nivel de suport tehnic în industria utilajelor.

Prelucrarea metalelor / Curăţare industrială / Lipire / Etanşare
Soluţiile noastre tehnologice de ultimă generaţie asigură funcţionarea fiabilă a utilajelor dumneavoastră pentru o perioadă lungă de timp.

Instruire profesionistă
Vă oferim sesiuni de instruire personalizate în funcţie de necesităţile dumneavoastră, pentru a vă ajuta să deveniţi experţi.

Beneficii

Gama noastră de produse cu tehnologie de ultimă generaţie - de la pregătire şi asamblare, până la îmbunătăţiri mecanice şi tratamentul suprafeţelor. Beneficiaţi de competenţa şi experienţa noastră dovedită pentru a satisface toate necesităţile privind utilajele industriale de prelucrare:

  • Utilaje mai fiabile şi mai productive
  • Utilaje ecologice şi eficiente pe toată durata ciclului de viaţă
  • Precizie şi acurateţe
  • Oportunităţi de proiectare nelimitate
  • Suport complet, de la proiectarea utilajului şi până la service

Segmente de utilaje

Înţelegem cerinţele specifice ale fiecărui utilaj şi vă oferim soluţii personalizate în funcţie de provocările întâmpinate. Aici puteţi găsi informaţii specifice privind unele dintre cele mai importante segmente de utilaje pentru care lucrăm.

Prelucrarea metalelor Robotică şi automatizare Industria minieră şi de prelucrare a rocilor

Industria alimentară şi a băuturilor Prelucrare şi ambalare Material plastice şi cauciuc

Deservim şi alte sectoare de utilaje, precum industria materialelor textile, prelucrarea ceramicii şi producţia de echipamente electronice. Contactaţi-ne pentru mai multe detalii.

Subcomponente pentru utilaje

Utilajele industriale de prelucrare sunt fabricate din subcomponente cu roluri şi sarcini diferite. Printre acestea se numără:

  • Protecţii inclusiv uşi, capace, dulapuri şi cabine
  • Structuri inclusiv fundaţii, plăci de bază, straturi, carcase, schele sau cadre
  • Mecanisme inclusiv acţionări, cutii de viteze, arbori, angrenaje, lagăre, transmisii, divizoare sau role
  • Componente pentru gestionarea fluidelor, inclusiv pompe, supape, filtre, ţevi, site, filtre de separare sau cuve
  • Unelte inclusiv unelte de tăiere, discuri de şlefuire, pietre de polizor, lame de tăiere şi de amestecare sau elemente de uzură

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii.

Mărci

Loctite este o alegere de
încredere pentru adezivi,
soluţii de etanşare şi
acoperire profesionale,
cu performanţe ridicate.
Teroson este principala marcă pentru aplicaţii de lipire,
etanşare, acoperire şi ranforsare pentru ansambluri industriale.
Produsele Bonderite sunt cele mai bune tehnologii pentru suprafeţe şi soluţii de prelucrare, creând avantaje competitive pentru piaţa de producţie industrială.

Contact

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre soluţiile noastre de inginerie, vă rugăm să ne contactaţi. Gama extinsă de activităţi ale echipei noastre de experţi vă poate ajuta să proiectaţi şi să îmbunătăţiţi utilajul dumneavoastră sau să reduceţi costurile de producţie.


Buletin informativ electronic

Dacă doriţi să primiţi informaţii despre activităţile noastre în domeniul industriei utilajelor, vă rugăm să vă abonaţi la Buletinul nostru informativ electronic. Această publicaţie include ştiri utile, de exemplu rapoarte tehnice, cele mai recente tendinţe în industrie şi testimoniale ale clienţilor.


Produse şi Pieţe
Media & Materiale de descărcat