Contaţi pe cele mai bune produse din domeniu: Adezivii pentru industria auto de la Teroson

Pentru lipire structurală uşoară.

Sfaturi practice

Pentru lipirea caroseriei şi a pieselor, producătorii de autovehicule aleg adezivul Teroson pentru industria auto, o marcă Henkel ce beneficiază încă din 1876 de experienţa remarcabilă de dezvoltare inovatoare. De ce? Deoarece adezivii industriali de la Teroson impresionează prin lipirea instantanee a pieselor şi vă vor uşura activitatea din cadrul atelierului prin formulele de „aplicare uşoară”!


Adezivul Teroson pentru industria auto
Autovehiculul trebuie să menţină confortul pasagerilor chiar şi în condiţii meteorologice extreme. Adezivul nostru de înaltă performanţă, destinat industriei auto, a fost dezvoltat şi testat pentru a rezista la temperaturi şi condiţii meteorologice extreme, dar şi la îmbătrânire. Agenţii de lipire ai adezivilor foarte puternici şi fiabili vor menţine pasagerii în siguranţă chiar şi în cazul unui impact sau accident.

Pentru clienţi mulţumiţi şi sănătoşi, contaţi pe gama noastră de adezivi profesionali pentru industria auto, care beneficiază de rezistenţă industrială şi de cel mai înalt nivel de aprobare acordat de producătorii de autovehicule: Teroson, o marcă Henkel de calitate premium!


Sfaturi practice:


Produse şi Pieţe
Aveţi nevoie de ajutor?

Sunaţi la: 0745 11 30 22

Media & Materiale de descărcat