Lubrifierea şi protecţia

Exemple tipice de utilizare a lubrifianţilor industriali sunt prelucrarea prin întindere a metalelor, deformarea metalelor şi aplicaţiile care implică lagăre/rulmenţi.

Lubrifianţi industriali pentru îmbinări filetate

Pentru a preveni blocarea îmbinărilor filetate, în industrie sunt utilizate ca lubrifianţi produse anti-blocare care conţin materiale vâscoase, lipoide. Gama cuprinzătoare de produse Loctite include soluţii multifuncţionale şi lubrifianţi industriali pentru cerinţe speciale cum ar fi rezistenţa la apă sau adecvarea pentru utilizare în industria alimentară. Toate produsele dispun de proprietăţi excelente de lubrifiere şi asigură o protecţie fiabilă, de lungă durată.

De asemenea, Loctite vă pune la dispoziţie lubrifianţi industriali aprobaţi pentru utilizare în industria alimentară, ca şi produse speciale pentru întreţinerea pieselor din plastic sau cauciuc.

 


Lubrifianţii industriali au rolul de a reduce frecarea dintre piese. Aceştia sunt utilizaţi în principal la maşini-unelte sau produse finite, pentru a preveni contactul dintre metalele utilizate. Fiecare metal are cerinţe specifice.

Lubrifierea – Antigripare Lubrifierea – Pelicule uscate şi uleiuri Lubrifierea – Unsori consistente

Produse şi Pieţe
Aveţi nevoie de ajutor?

Sunaţi la: 0745 11 30 22

Media & Materiale de descărcat