Mentenanţă, reparaţie şi revizie generală (MRO)

Buna funcţionare a echipamentelor dumneavoastră este asigurată numai prin întreţinerea corespunzătoare. Loctite oferă cele mai bune soluţii pentru sarcinile de lipire, etanşare, curăţire şi lubrifiere.

Produsele noastre sunt cunoscute pentru fiabilitatea şi siguranţa ridicate. În mod particular, acestea vă ajută să economisiţi timp şi să reduceţi costurile, deoarece timpii de nefuncţionare ai pieselor industriale pot fi reduşi la minim dacă acestea sunt întreţinute cu produse Loctite.

Link-uri rapide:

Selecţia de Produse   
 de Mentenanţă
Ghidul Expertului   
 în Mentenanţă
Soluţii pentru Industrie
 şi Echipamente

Instruirea Expertului  
 în Mentenanţă
Parteneri Contact

Exemplu de aplicaţie

Priviţi cum soluţiile de mentenanţă Loctite asigură funcţionarea fără întreruperi a acestei maşini de hârtie, la o viteză de 1.900 metri pe minut.

Selecţia de Produse de Mentenanţă

Loctite este expertul în mentenanţă pentru sarcinile de lipire, etanşare, curăţire şi lubrifiere.

Oricare ar fi sarcina dumneavoastră, Loctite vă ajută să o duceţi la capăt.


Ghidul Expertului în Mentenanţă

Găsiţi soluţia potrivită pentru toate activităţile de mentenanţă. Pe mobil, online sau offline – oricând, oriunde.


Soluţii pentru Industrie şi Echipamente

Anii întregi de experienţă în fabricarea şi mentenanţa echipamentelor industriale ne-au permis să dezvoltăm cunoştinţe vaste în ceea ce priveşte activităţile de întreţinere şi reparare în toate domeniile majore şi echipamentele industriale comune.

Soluţii Industriale:
Programele noastre industriale acoperă provocările tipice de mentenanţă şi reparaţii din domeniul dumneavoastră. Acestea includ numeroase exemple de utilizare, referinţe şi studii de caz. Aflaţi cum a fost rezolvată o sarcină de reparaţie specifică, similară celei cu care vă confruntaţi dumneavoastră, într-o situaţie asemănătoare.

Industria Maritimă Minerit Oţel

Industria Petrochimică Centrale Energetice Facilităţi de Apă

Căi Ferate General equipment

Soluţii pentru Echipamente
Programele noastre pentru dispozitive aprofundează şi mai mult activităţile specifice de întreţinere şi reparare a componentelor industriale. Noi oferim soluţii de utilizare specifice pentru orice reparaţie şi sugestii privind produsele potrivite. Nu trebuie să vă deranjaţi cu selecţia produselor şi sunteţi liber să vă concentraţi asupra efectuării sarcinii.

Instruirea Expertului în Mentenanţă

Produsele de înaltă calitate sunt atât de bune pe cât sunt persoanele care le utilizează. De aceea oferim instruire practică pentru utilizarea produselor noastre, în medii de întreţinere şi reparaţii.
Instructorii noştri cunosc foarte bine problemele pe care le puteţi întâmpina zi de zi şi vă vor oferi instrumente şi sfaturi practice pentru utilizarea cu succes a produselor noastre.

Vă rugăm să ne contactaţi pentru programarea unui curs de instruire personalizat în funcţie de necesităţile dumneavoastră.


Parteneri

Multe dintre produsele noastre sunt disponibile prin distribuitori. Pentru a localiza un distribuitor în zona dumneavoastră, faceţi clic pe butonul de mai jos.

Henkel încheie parteneriate cu anumiţi furnizori de servicii de întreţinere industrială pentru a oferi servicii de inginerie pentru aplicaţii împreună cu produse de menţinere a calităţii a suprafeţelor.

Contact

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre soluţiile noastre Loctite, contactaţi-ne. Echipa noastră tehnică de experţi vă poate oferi un curs de instruire privind produsele, personalizat în funcţie de nevoile dumneavoastră.


Produse şi Pieţe
Media & Materiale de descărcat