Alte Website-uri

Henkel a dezvoltat o varietate de website-uri specifice industriei, în care sunt prezentate avantajele cheie, ultimele noutăţi, diferite aplicaţii, filme şi multe altele. Pentru a accesa aceste site-uri, utilizaţi linkul de mai jos, prin care veţi ajunge direct la paginile respective.Produse anaerobe sigure care nu afectează sănătatea utilizatorilor

Noile clase anaerobe Loctite sigure care nu afectează sănătatea utilizatorilor, reprezintă un alt salt înainte în tendinţa permanentă a Henkel către inovaţie. Fără să dorească să sacrifice performanţa, echipa de la Henkel a dezvoltat produse care combină într-un mod fiabil performanţa Loctite cu o fişă „albă” de sănătate şi siguranţă.

  www.loctitesolutions.com


Loctite

Cea mai recentă soluţie pentru lucrările de instalaţii şi sisteme de încălzire. Ştiaţi că folosind şnurul de etanşare Loctite 55 puteţi fi cu 45% mai rentabil decât folosind câlţii? Acest website revoluţionar de produse cuprinde un film, informaţii despre produse, produse asociate şi multe altele.

  Loctite 55


Structural Bonding

Lipirea este un proces prin care două materiale similare sau diferite sunt unite solid şi permanent, cu ajutorul unui adeziv. Întreaga noastră expertiză şi gama de produse pentru lipire structurală oferă soluţii adecvate pentru orice aplicaţie - sau pe scurt, lipire 360°.

  360° Bonding

Produse şi Pieţe
Aveţi nevoie de ajutor?

Sunaţi la: 0745 11 30 22

Media & Materiale de descărcat