De la început până la sfârşit: produse Teroson pentru repararea componentelor din plastic!

Adecvat pentru toate tipurile de componente externe din plastic ale automobilelor (universal).

Sfaturi practice

Teroson – o marcă Henkel de cea mai bună calitate – este un specialist de top în domeniul reparaţiilor caroseriei. Ori de câte ori este necesară o reparaţie a componentelor din plastic, alegeţi adezivii noştri inovatori, de înaltă performanţă, pentru repararea componentelor din plastic: Şi imediat vor fi de ajutor în cadrul atelierului dumneavoastră!

Rapid şi uşor: produse Teroson pentru repararea componentelor din plastic!
În cazul în care clientul dumneavoastră se grăbeşte, folosiţi imediat setul Teroson pentru repararea componentelor din plastic. Piesele de caroserie pot fi reparate rapid - şi clienţii dumneavoastră vor reveni în trafic în condiţii de siguranţă. Şi economisind timp, nimeni nu va observa vreo diferenţă, deoarece adezivii Teroson pentru repararea componentelor din plastic pot fi lăcuiţi cu uşurinţă pentru a corespunde pieselor respective!

Pentru repararea componentelor din plastic, Teroson asigură produse  testate şi fiabile care corespund atitudinii dumneavoastră profesioniste, conform căreia oferiţi clienţilor dumneavoastră doar cele mai bune servicii. Verificaţi gama noastră variată de adezivi pentru repararea componentelor din plastic şi seria completă de produse pentru optimizarea activităţii atelierului dumneavoastră!


Sfaturi practice:
  • Refaceţi forma iniţială a componentelor din plastic înainte de reparaţie
  • Compatibil cu toate tipurile de materiale plastice
  • Utilizaţi Terotex Super 3000 / Terotex Super 3000 Aqua pentru finisare OEM (textură)
  • Nu este indicat pentru rezervoare de combustibil şi carcase de radiator


Produse şi Pieţe
Aveţi nevoie de ajutor?

Sunaţi la: 0745 11 30 22

Media & Materiale de descărcat