Soluţii de Menţinere a Calităţii Suprafeţelor
Reconstruiţi, Reparaţi şi Protejaţi \nEchipamente Industriale

Soluţii de Menţinere a Calităţii Suprafeţelor

Reconstruiţi, Reparaţi şi Protejaţi \nEchipamente Industriale

Soluţii de Menţinere a Calităţii Suprafeţelor

Mediile dure, expunerea la condiţii extreme şi încărcarea mare care acţionează asupra componentelor, vor uza până şi cele mai de calitate echipamente. Soluţiile inovative de Menţinere a Calităţii Suprafeţelor de la Loctite vă permit să vă reconstruiţi, reparaţi şi să vă protejaţi echipamentele industriale. Oricare ar fi cerinţele dumneavoastră profesionale de mentenanţă, produsele de înaltă calitate Loctite, pentru Menţinerea Calităţii Suprafeţelor, vă vor ajuta în lupta cu provocări precum coroziunea, abraziunea şi atacurile agenţilor chimici.

Link-uri rapide:
Aplicaţii    Beneficii     Servicii    Produse    Contact

Cazuri de Aplicaţii

Indiferent de provocarea cu care vă confruntaţi, Loctite are soluţia corectă pentru nevoile dumneavoastră.

Beneficii

Beneficiaţi de competenţele noastre şi îndepliniţi-vă toate cerinţele de menţinere a calităţii suprafeţelor:
Creşteţi fiabilitatea

părţilor uzate prin restaurarea lor la o stare utilizabilă

 
Creşteţi siguranţa

prin prevenirea accidentelor de muncă ce sunt cauzate de cedarea componentelor

 

Economisiţi Timp

prin reducerea timpului de nefuncţionare şi creşterea duratei de viaţă a pieselor

 
Reduceţi costurile

prin evitarea înlocuirii pieselor şi prin reducerea inventariilor de piese de schimb

 


Servicii şi Suport pentru Aplicare

Inginerii noştri Henkel experimentaţi sunt dedicaţi în a vă oferi cel mai înalt nivel de suport tehnic şi în a vă asista în provocările dumneavoastră de menţinere a calităţii suprafeţelor.


Pentru a vă oferi, împreună cu produsele noastre, şi servicii inginereşti de aplicare, Henkel este în parteneriat cu furnizori selecţionaţi, care oferă servicii de mentenanţă industrială. Aceşti aplicatori au efectivul şi calificarea necesare pentru a efectua operaţii de aplicare. Aplicatorii care urmăresc acelaşi standard înalt ca şi Henkel pot obţine statutul de Aplicator Certificat Henkel. Pentru mai multe informaţii accesaţi Centre Certificare Aplicator Henkel.

Contactaţi-ne acum pentru mai multe informaţii despre produsele noastre, cotaţii de service sau oferte de training!

Produse

Soluţiile inovative de Menţinere a Calităţii Suprafeţelor de la Loctite vă permit să vă reconstruiţi, reparaţi şi să vă protejaţi echipamentele industriale. Produsele vă oferă o soluţie integrată: curăţitori desăvârşiţi pentru pregătirea echipamentelor, produse de reparare a metalelor, uşor de folosit pentru repararea avariilor mecanice, acoperiri şi compuşi de protecţie pentru protejarea componentelor împotriva atacurilor mecanice şi chimice.
Curăţare

Curăţarea atentă a componentelor este cheia garanţiei unei aplicări de succes, atât pentru produsele de reparare a metalelor cât şi pentru acoperirile de protecţie şi compuşii antiuzură. Pregătiţi-vă echipamentele pentru efecte de durată. Curăţitorii uşor de folosit de la Loctite îndepărtează complet poluarea, grăsimea şi contaminanţii chimici.

  Mai mult
Compuşi cu conţinut metalic
Repararea metalelor cu compuşii cu metal de la Loctite vă permit să reparaţi rapid componentele uzate şi deteriorate. Menţineţi-vă componentele pe linia de producţie - nu este necesară sudura. Indiferent dacă trebuie să reparaţi deteriorări mecanice sau crăpături, componentele noastre creează rezultate fiabile.  Mai mult
Acoperiri de Protecţie şi Compuşi Antiuzură

Protejarea suprafeţelor împotriva atacurilor externe este crucială pentru a menţine costurile de mentenanţă şi nefuncţionare la minim. Pentru maximă eficienţă, siguranţă şi fiabilitate folosiţi acoperiri de protecţie inovative şi compuşi antiuzură pentru a proteja împotriva coroziunii, abraziunii, chimicalelor agresive şi altor ameninţări.

  Mai mult

Apăsaţi aici pentru a vedea întreaga noastră gamă de produse:
Gama de Produse Apăsaţi aici pentru a vedea întreaga noastră gamă de produse pentru Soluţii de Menţinere a Calităţii Mai mult

Produse şi Pieţe
Media & Materiale de descărcat