Soluțiile noastre speciale

Loctite și Teroson se bazează pe o experiență îndelungată și idei inovatoare. Facem eforturi continue să ne perfecționăm produsele și procesele de producție, pentru a îndeplini cât mai eficient nevoile consumatorilor și clienților noștri. Mai jos sunt câteva exemple de produse și soluții inovatoare de la Henkel.


Adezivii Structurali Universali LOCTITE cu tehnologie hibridă reprezintă progresul lipirii structurale. Aceștia au fost creați pentru a veni în întâmpinarea cerințele din ce în ce mai provocatoare de proiectare, asamblare, reparații si mentenanță.

Henkel a îmbunătăţit gama de produse de etanşare a suprafeţelor şi filetelor cu formule inovatoare pentru LOCTITE 518 şi LOCTITE 577, cu performanţe evident superioare în condiţii de funcţionare solicitante.

LOCTITE SF 7900 CERAMIC SHIELD este o acoperire de protecţie unică, ceramică, fără silicon care împiedică aderenţa stropilor de metal la echipamentul de sudură. Stratul de acoperire formează o peliculă uscată. Acest strat respinge stropii de metal şi asigură un proces de sudură neîntrerupt timp de până la 8 ore – fără a fi nevoie de reaplicare.

Adezivul hibrid LOCTITE 4090 este o combinaţie între un adeziv instant (cianoacrilat) şi un adeziv structural (epoxidic). Acesta este primul adeziv instant de la Henkel pentru aplicaţii structurale.

Compușii antigripanți LOCTITE sunt produse de calitate premium dezvoltate pentru a proteja piesele de metal împotriva coroziunii, uzurii și gripării. Datorită compoziției speciale, aceștia sunt utili în special în condiții de frecare semifluidă generată de combinarea vitezei reduse și a presiunii mari de lucru.

Această soluţie inovatoare de reparare a ţevilor din oţel reprezintă o alternativă rapidă şi economică la înlocuirea ţevilor. Oferind componente pentru pregătirea suprafeţei, ranforsare şi acoperire de protecţie, această soluţie integrată este aplicată direct pe suprafaţa ţevii.

Specialiştii în instalaţii şi instalatorii din Marea Britanie se bazează pe LOCTITE 55 ca fiind produsul lor de referinţă în etanşarea ţevilor filetate.

Produse şi Pieţe
Aveţi nevoie de ajutor?

Sunaţi la: 0745 11 30 22

Media & Materiale de descărcat