Ştiri şi Evenimente

Aflaţi ultimele ştiri şi informaţii Loctite referitoare la evenimentele care vor urma.

filter

 

14.09.2016
Henkel anunță noua gamă completă de adezivi hibrizi 

La un an de la introducerea primului Adeziv Hibrid Loctite® 4090, Henkel pregătește lansarea gamei complete de adezivi hibrizi, formată din șapte produse, creată pentru a întâmpina cerințele industriei moderne.

  Mai mult
02.10.2013
Centrometal 

În 1965 domnul Karlo Zidarić a fondat o companie mică privată a cărei principală activitate era instalarea de sisteme de încălzire centrală.

  Mai mult
02.10.2013
Grundfos 

Grundfos este una din companiile de top în industria pompelor, producând 16 milioane de pompe profesionale pe an.

  Mai mult
02.10.2013
Hawle 

HAWLE Armatury este la momentul actual unul dintre cei mai importanţi furnizori/producători de valve şi fitinguri pentru industria apelor din Republica Cehă.

  Mai mult
02.10.2013
Herz 

Compania Herz a fost înfiinţată în 1896, iar principala sa activitate este reprezentată de soluţiile eficiente din punct de vedere al energiei pentru instalaţii de încălzire, răcire şi instalaţii sanitare.

  Mai mult
02.10.2013
InGas 

InGas este o companie poloneză care oferă servicii complete legate de implementarea sistemelor de stingere a incendiilor cu descărcare de gaz.

  Mai mult
02.10.2013
Pavlović Plin 

Pavlović Plin este o companie privată, fondată în 2009, principala sa activitate fiind din domeniul apei, apelor reziduale, instalaţiilor de gaz şi de încălzire.

  Mai mult
02.10.2013
Protherm 

Protherm este membru a grupului Vaillant din Germania. Compania produce centrale termice pe gaz murale şi încălzitoare de apă staţionare fără condensare, încălzitoare de apă electrice şi centrale termice pe gaz murale şi încălzitoare de apă staţionare cu condensare.

  Mai mult
02.10.2013
Sardina 

Compania Sardina lucrează cu peşti. De la ferme de peşti şi scoici, procesare, conservare, la congelarea peştilor proaspeţi şi producţia peştilor săraţi şi a făinii din peşte.

  Mai mult
02.10.2013
Traco-Invest 

Traco-Invest Ltd. este o companie privată, fondată în 1998, cu sediul în Belgrad, organizată pe mai multe departamente, inclusiv: design şi planificare, automatizare, instalaţii de apă şi canalizare, instalaţii de încălzire şi aer condiţionat şi sisteme de stropire.

  Mai mult
06.10.2011
Silver Star 

Iubeşti sau urăşti această experienţă, dar sigur n-o vei uita niciodată, 1.620 m lungime şi 73 m înălţime pentru o călătorie de trei minute plină de adrenalină!

  Mai mult
04.10.2011
O bestie frumoasă 

S-a întunecat, temperatura a scăzut deja sub -16 °C, începe să ningă şi sunteţi pe o pantă alunecoasă de 30°. Nu sunt chiar condiţiile ideale pentru condus, dar această fiară, Prinoth Beast, de un argintiu metalic alunecos, nici măcar nu clipeşte. Nici nu-i de mirare - acest plug de zăpadă, un adevărat monstru, este cel mai puternic din lume! Este şi cel mai eficient, având lăţimea de lucru mai mare cu peste 40%, ceea ce este minunat pentru mediu.

  Mai mult
02.12.2010
Domeniu de nişă de înaltă precizie 

Ce este o navetă carteziană? Un micromanipulator? Dar un manipulator po- lar pentru fibre de carbon? Dacă răspunsul dumneavoastră este un simplu „Nu ştiu”, atunci probabil că nu aţi auzit nici de AMG SA din Franţa.

  Mai mult
01.12.2010
Cuptoarele care îţi lasă imaginaţia liberă 

Prinţul Aga Khan, Ducele de Windsor, Jacques Chirac, Yves Saint-Laurent, Celine Dion, Madonna, Sandra Bullock şi Brad Pitt, Jennifer Lopez .

  Mai mult
06.04.2010
O vedetă a transportului 

Nu există multe tramvaie atât de norocoase încât să aibă o bază de fani pe Internet. Unul dintre aceste vehicule norocoase este tramvaiul cu podea joasă TMK2200, fabricat de compania croată Končar. Cei mai loiali fani TMK2200 de pe YouTube îl numesc „cel mai bun tramvai din lume” şi „cel mai frumos tramvai care a existat vreodată”.

  Mai mult
30.03.2010
Culegerea recoltei 

Ce cantitate de cereale poţi recolta în doar opt ore? Răspunsul este 551 tone – dacă stai pe scaunul operatorului combinei de recoltat CR 9090 produsă de fabrica New Holland din Belgia. De fapt, cele 551 de tone recoltate de combina CR 9090 au stabilit un record mondial Guinness în septembrie 2008.

  Mai mult
07.09.2009
Valoarea adăugată prin estetic 

O mireasmă fină, dar inconfundabilă de vanilie inundă holul, iar atenţia vizitatorului este captată de frumuseţea nostalgică a unor motociclete italieneşti care decorează încăperea. Ceea ce pare a fi intrarea într-o staţiune balneo-climaterică de excepţie sau un local pentru motociclişti entuziaşti duce, în realitate, spre o expoziţie de robinete de apă şi accesorii de duş. Însă, dacă asociaţi robinetele de apă şi accesoriile de duş raionului corespunzător din magazinul de feronerie, va trebui să vă reconsideraţi poziţia.

  Mai mult
02.09.2009
Condiţii de lucru dure 

Puterea enormă a maşinilor Terex necesită fiabilitatea pe care o pot asigura adezivii şi etanşanţii Loctite. Amplasarea prezoanelor permite fixarea fără dificultate şi rapidă a diferenţialului, o componentă constructivă esenţială expusă la forţe puternic. Acesta este un exemplu perfect privind modul în care produsele Loctite asigură optimizarea producţiei.

  Mai mult
18.05.2009
O capodoperă germană 

Imaginaţi-vă un echipament subteran „devorator” de roci, lung de 82 m, cu patru niveluri, de înălţimea unei clădiri de 20 de etaje, aşezată pe o latură. Acest monstru este mai greu decât douăsprezece aeronave jumbo 747 şi se târăşte prin pământ în spatele unei freze rotative uriaşe, înalte de peste 9 m. Sună puţin extraterestru? Este produsul unei imaginaţii hiperactive? Dacă aţi crezut aşa ceva, v-aţi înşelat. Nu suntem la Hollywood, ci la Discovery Channel.

  Mai mult
11.05.2009
Înaltă tehnologie din Suedia 

Razele soarelui de dimineaţă se reflectă pe suprafaţa calmă a mării, înainte de a atinge farul alb, în funcţiune de mai bine de o sută de ani. Micile bărci cu pânze se leagănă în sus şi în jos în dană, casele de lemn cu acoperişuri joase caracteristice străjuiesc marginea apei iar ţipetele pescăruşilor sunt singurele sunete purtate de vânt.

  Mai mult

Produse şi Pieţe
Aveţi nevoie de ajutor?

Sunaţi la: 0745 11 30 22

Media & Materiale de descărcat