02.10.2013

 
 
 / 
Arata tot
 

Contact

Centrometal

În 1965 domnul Karlo Zidarić a fondat o companie mică privată a cărei principală activitate era instalarea de sisteme de încălzire centrală.

Această companie a început să fabrice încălzitoare de apă personalizate pentru clienţi şi a setat direcţiile de bază pentru viitoarea dezvoltare a Centrometal d.o.o., fondată în 1990. Astăzi, sub conducerea celor doi fii ai domnului Zidarić, compania angajează 220 de oameni şi exportă mai mult de 80% din producţia sa în peste 30 de ţări din toată lumea. În plus faţă de fabrica de producţie, Centrometal deţine şi propriul centru de cercetare şi dezvoltare şi un centru de educare pentru tinerii instalatori şi tehnicieni în mentenanţă pentru sistemele şi utilajele de încălzire, fiind foarte mândri de acestea.

Satisfacţia clienţilor, urmată de calitate de top a produselor, utilizarea eficientă a energiei şi prezervarea mediului înconjurător, toate reprezintă filozofia de bază a Centrometal-ului de astăzi. Compania produce echipamente de încălzire centrală şi echipamente de încălzire cu apă sanitară, accentul fiind pus pe surse regenerabile de energie, precum biomasă şi energie solară. Gama lor variată de produse de încălzire funcţionează pe bază de combustibili solizi, lemn sau peleţi de lemn, ţiţei, gaz sau electricitate, capacitatea variind între 6 şi 2.500 kW. Cel mai vândut produs al lor este reprezentat de un boiler combinat care foloseşte atât combustibili solizi cât şi peleţi de lemn.
“Atunci când vine vorba de furnizorii noştri, punem cel mai mare accent pe: calitate de top a produselor, raportul optim valoare-preţ şi respectarea termenelor de livrare.” spune domnul Darko Puklavec, Head of Purchasing la Centrometal d.o.o., “Lucrăm împreună cu Henkel de aproximativ 15 ani şi apreciem foarte mult cunoştinţele şi experienţa Inginerilor lor de Vânzări, precum şi disponibilitatea lor promptă şi capacitatea de a găsi soluţii.”
Loctite 55 este utilizat în fabricile de producţie Centrometal de când a apărut pe piaţă şi gradual a înlocuit total cânepa, devenind unicul produs folosit pentru toate aplicaţiile de etanşare filete. “Îl înfăşor în jurul oricărui obiect care are un filet. Este minunat, nu m-aş întoarce niciodată la cânepă.” spune domnul Branko Brkinjač, şeful de echipă al fabricii Centrometal.
În plus faţă de Loctite 55 mai există şi alte produse Henkel folosite atât în activitatea de producţie cât şi în cea de mentenanţă a fabricii Centrometal, precum asiguratorul de şuruburi Loctite 243 sau Liquid Metal Loctite 3450, acestea fiind numai câteva.

 Produse şi Pieţe
Aveţi nevoie de ajutor?

Sunaţi la: 0745 11 30 22

Media & Materiale de descărcat