02.10.2013

 
 
 / 
Arata tot
 

Contact

Grundfos

Grundfos este una din companiile de top în industria pompelor, producând 16 milioane de pompe profesionale pe an.

Principalele lor grupe de produse sunt pompele de circulaţie (în cadrul sistemelor de încălzire şi răcire), pompele centrifuge pentru tratarea apei şi pentru sistemele de apă potabilă şi pompele de dozare. Compania este leader de piaţă în domeniul pompelor de circulaţie, deţinând 50% din cota de piaţă.
În plus faţă de pompe, Grundfos produce şi motoare electrice şi echipamente electronice pentru pompe sau alte produse, precum şi materiale pentru diviziile BioBooster şi Lifelink, care oferă noi oportunităţi de afaceri pentru Grundfos. Recentul introdus Blueflux înseamnă atât o etichetă tehnologică, cât şi un nou standard. Permite reducerea consumului de energie cu 60% şi asigură standardul tehnologic pentru 2015, făcând ca produsele Grundfos să fie cele mai eficiente produse, din punct de vedere al consumului de energie, de pe piaţă. Henkel este partener Grundfos atât în ceea ce priveşte producţia cât şi mentenanţa fabricilor şi a echipamentelor pe care Grundfos le pune pe piaţă.

“Cunoaştem foarte bine avantajele tehnice a Loctite 55 şi folosim produsul în procesul de instalare a echipamentelor noastre.”, spune domnul Kovács , persoana responsabilă de mentenanţă la Grundfos Ungaria, “Este un produs fiabil pe care îl recomandăm cu încredere pentru toate îmbinările filetate ce trebuie etanşate în timpul instalării pompelor pe care noi le producem. Aceasta este recomandarea noastră către toţi instalatorii profesionişti ce lucrează cu produsele noastre.”
În cadrul procesului de mentenanţă a fabricilor Grundfos este folosită o gamă largă de produse Henkel: de la anaerobele şi cianoacrilaţii Loctite, la lubrifianţi, curăţitori şi etanşanţi.
Sustenabilitatea reprezintă un subiect comun pentru Grundfos şi Henkel. La fel ca şi Henkel, Grundfos ia foarte în serios grija faţă de mediul înconjurător şi impune reguli stricte în ceea ce priveşte sănătatea şi siguranţa în procesul de producţie.Produse şi Pieţe
Aveţi nevoie de ajutor?

Sunaţi la: 0745 11 30 22

Media & Materiale de descărcat