02.10.2013

 
 
 / 
Arata tot
 

Contact

Hawle

HAWLE Armatury este la momentul actual unul dintre cei mai importanţi furnizori/producători de valve şi fitinguri pentru industria apelor din Republica Cehă.

Compania se concentrează pe livrarea valvelor şi fitingurilor pentru apă şi gaz, cu standarde tehnice înalte, o calitate de top a execuţiei şi o acoperire finală în concordanţă cu standardele GSK. Este membru independent al asociaţiei pentru Heavy Corrosion Protection (GSK) şi deţinător al certificatului ISO 9001/2009.  Având cea mai mare varietate de fitinguri pentru ţevi de apă din Republica Cehă şi Europa (în jur de 1000 de obiecte, fără distincţie DN), compania Hawle este furnizorul dominant de racorduri pentru ţevi de pe piaţa Cehiei şi Europei şi este o companie cu potenţial de creştere dinamică în domeniul produselor şi dezvoltării serviciilor.
Compania este parte a Holding-ului HAWLE, care operează independent în Austria, Germania, Elveţia, Republica Cehă, Polonia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Croaţia, Bulgaria, România, Turcia şi Rusia. De asemenea, aceasta este reprezentată indirect, prin companii partenere, şi în alte ţări Europene şi non-Europene.

Compania lucrează conform moto-ului "Hawle nu doar vinde produse, Hawle rezolvă problemele clienţilor". Hawle este o companie care dezvoltă şi lansează constant produse noi, în special pe piaţa: produselor care ajută la reducerea pierderilor de apă potabilă în toată lumea, în timpul construcţiei şi operării sistemelor de alimentare cu apă. „Suntem foarte mândri să fim parte din asta!“ spune Josef Cacak, Marketing Manager la Hawle şi continuă: „Alte reuşite de care suntem foarte mândri, alese în ordine întâmplătoare, sunt reprezentate de brevetul pentru etanşarea fină a supapelor de închidere, sistemul de îmbinare ZAK fără filet, elemente pentru reparaţii şi multe altele“.
Evaluarea regulată a furnizorilor este pentru Hawle parte a certificării ISO şi astfel toţi furnizorii lor trebuie să urmeze reguli foarte stricte.
“Colaborăm cu Henkel drept furnizor din 1998, pentru produsele din fabrica noastră Jesenice u Prahy, oferind de asemenea produse Henkel şi în reţeaua noastră de distribuţie.”, explică domnul Cacak,  “Suntem satisfăcuţi atât de serviciile tehnice Henkel, cât şi de cele comerciale. Când intrăm în contact cu angajaţii lor apreciem sincer vastele cunoştinţe tehnice, dorinţa de a găsi o soluţie pentru toate cererile noastre, abilităţile de comunicare şi flexibilitatea lor de timp.”

Hawle distribuie Loctite 55 în special clienţilor lor din industria etanşării instalaţiilor sanitare. “Aceştia folosesc produsul în munca de zi cu zi, datorită proprietăţilor excelente şi a utilizării simple şi universale. Şi noi i-am verificat potenţialul, în timpul producţiei şi racordării seturilor de măsurare a apei.” spune domnul Cacak  , “Este produsul ideal în domeniul etanşării instalaţiilor sanitare datorită modalităţii simple de aplicare, calităţii şi gamei largi de utilizare. Nu necesită tratarea ulterioară a filetului, are o mare capacitate de a etanşa ţevi confecţionate din variate tipuri de materiale şi nu în ultimul rând, există posibilitatea reajustării îmbinării, în cazul în care este necesar. Clienţii noştri laudă Loctite 55, iar acest produs este deja bine cunoscut de ei sub “numele de lucru” Şnur Loctite.
În plus faţă de Loctite 55, Hawle foloseşte cu succes şi în mod regulat numeroase alte produse de la Henkel în secţia de mentenanţă, în special datorită faptului că sunt fiabile şi uşor de folosit.Produse şi Pieţe
Aveţi nevoie de ajutor?

Sunaţi la: 0745 11 30 22

Media & Materiale de descărcat