02.10.2013

 
 
 / 
Arata tot
 

Contact

Herz

Compania Herz a fost înfiinţată în 1896, iar principala sa activitate este reprezentată de soluţiile eficiente din punct de vedere al energiei pentru instalaţii de încălzire, răcire şi instalaţii sanitare.

Compania este recunoscută pentru produsele şi soluţiile sale de calitate, precum şi pentru suportul tehnic de încredere. Sunt foarte mândri de departamentul lor de R&D şi de noile produse dezvoltate, acestea aducând şi mai multă valoare adăugată în cadrul companiei.
“Folosim cu succes adezivi şi etanşanţi în procesul nostru de fabricaţie, iar Henkel este principalul nostru furnizor pe acest segment, motiv pentru care ne-a încântat ideea de a recomanda utilizarea produsului Loctite 55, fiind familiari cu fiabilitatea şi calitatea produselor Henkel în general”, declară Borut Švajger, Manager Vânzări pentru Herz d.d. Slovenia. “Pentru instalarea şi asamblarea produselor noastre care necesită etanşarea filetelor, avem încredere că Loctite 55 va face treaba cel mai bine şi recomandăm folosirea lui de fiecare dată. Bineînţeles, în cazul în care vorbim despre o asamblare pentru care produsul este menit şi care îndeplineşte cerinţele tehnice”, continuă domnul Švajger.
La fel ca şi Henkel, Herz ia foarte în serios subiectele legate de sustenabilitate şi Sănătate & Siguranţă. “Avem grijă să avem un mediu de lucru potrivit, să utilizăm eficient energia în procesul de producţie, precum utilizarea căldurii reziduale în procesul de forjare.”, spune domnul Švajger.Produse şi Pieţe
Aveţi nevoie de ajutor?

Sunaţi la: 0745 11 30 22

Media & Materiale de descărcat