02.10.2013

 
 
 / 
Arata tot
 

Contact

InGas

InGas este o companie poloneză care oferă servicii complete legate de implementarea sistemelor de stingere a incendiilor cu descărcare de gaz.

Compania este specializată în instalarea sistemelor fixe de stingere a incendiilor cu gaze în clădirile în care punerea în aplicare a altor sisteme de protecţie împotriva incendiilor este imposibilă sau ineficientă.

De la înfiinţarea companiei în anul 1994, aceasta a instalat peste 700 de sisteme de prevenire a incendiilor în peste 300 de facilităţi. Experienţa îndelungată a companiei în proiectarea, construirea şi întreţinerea sistemelor fixe de stingere a incendiilor îi permite să îndeplinească chiar şi aşteptările celor mai exigenţi clienţi. Se mândreşte cu o listă lungă de clienţi mulţumiţi, printre care se includ şi următoarele companii:

T-Mobile Polska S.A.
PP „Porty Lotnicze” im. Fryderyka Chopina
Trybunał Konstytucyjny
Siemens Sp. z o.o.
Zamek Królewski na Wawelu
Telewizja Polska S.A.
şi multe altele.

Misiunea companiei este de a furniza servicii de calitate superioară. Pentru a asigura acest lucru, compania şi-a certificat facilităţile şi serviciile în conformitate cu multe standarde de calitate binecunoscute, inclusiv a implementat Sistemul de Management al Calităţii conform ISO 9001 şi primul Certificat CNBOP din Polonia, potrivit cerinţelor companiilor de asigurări din Europa, care confirmă calitatea serviciilor în domeniul instalării sistemelor de stingere a incendiilor cu descărcare de gaz.

InGas are 30 de angajaţi, inclusiv proiectanţi calificaţi şi echipe de instalare şi întreţinere. Cooperează cu cei mai importanţi producători de componente pentru sisteme de prevenire a incendiilor.

Livrările rapide şi versatilitatea unui anumit produs sunt doar câteva dintre solicitările pe care InGas le are faţă de furnizorii săi. Materialele utilizate în instalaţiile lor trebuie să îndeplinească întotdeauna cele mai înalte standarde.

“Cooperăm cu Henkel din 2006 şi apreciem abordarea profesională şi fiabilitatea pe care o oferă.” spune dl. Piotr Ostrowski, Head of Workshop and Production Set-up la InGas Sp. z o.o., “Loctite 55 este utilizat în sisteme speciale de protecţie împotriva incendiilor cu gaze. Îl utilizăm din 2006 datorită fiabilităţii sale şi timpului redus de asamblare, ceea ce face ca orice dispozitiv să fie operaţional imediat după instalare.”

InGas îşi asumă, de asemenea, responsabilitatea pentru toate lucrările de întreţinere necesare sistemelor pe care le produc şi le instalează. Fiabilitatea racordurilor filetate din sistemul de conducte este verificată în mod regulat. Rezultatele verificării confirmă că nici după câţiva ani de la asamblare nu există scurgeri pe conducte, ceea ce dovedeşte calitatea superioară a lucrării de instalare şi calitatea excepţională a Loctite 55. 
 
Cu toate acestea, potrivit d-lui Ostrowski, Loctite 55 este un produs atât de fiabil încât, în realitate, verificarea conexiunilor nu este necesară ani de zile.
Există şi alte produse de la Henkel utilizate de InGas precum Loctite 7063 curăţitor pentru piese, Loctite 577 şi Loctite 542.
Compania acordă mare atenţie sănătăţii şi siguranţei, precum şi aspectelor de sustenabilitate. Are un plan aprobat de gestionare a deşeurilor şi a primit permisiunea de a colecta şi a transporta deşeuri. Angajaţii companiei participă în mod regulat la ateliere ciclice despre sănătate şi siguranţă.Produse şi Pieţe
Aveţi nevoie de ajutor?

Sunaţi la: 0745 11 30 22

Media & Materiale de descărcat