02.10.2013

 
 
 / 
Arata tot
 

Contact

Pavlović Plin

Pavlović Plin este o companie privată, fondată în 2009, principala sa activitate fiind din domeniul apei, apelor reziduale, instalaţiilor de gaz şi de încălzire.

Compania deţine contracte cu marea majoritate a firmelor distribuitoare de gaz din zona lor geografică şi este membră a Clubului Vaillant Installers. În scurt timp de la înfiinţare, compania şi-a construit o reputaţie de fiabilitate şi standarde de înaltă calitate în muncă. Practic, singura lor formă de marketing este recomandarea verbală.

“Suntem o companie mică şi nu avem timp sau resurse pentru publicitate. ”, spune patronul, Dubravko Pavlović, “Ceea ce contează cel mai mult este ca munca pe care o lăsăm în spate să fie bine întreprinsă şi în concordanţă cu cele mai înalte standarde de calitate. Nici o publicitate nu poate fi mai importantă decât asta.” Pentru a putea garanta calitatea lucrărilor companiei cu propriul nume, domnul Pavlović nu îşi poate permite să se bazeze pe altceva decât pe materialele de cea mai bună calitate. “Am început să folosesc Loctite 55 aproximativ acum 3 ani, la foarte scurt timp după ce am înfiinţat compania.” spune dânsul, “Primul lucru la care mă uit, la un produs pe care îl folosesc, este calitatea înaltă. Iar Loctite 55 mi-a demostrat asta în repetate rânduri. În plus, este atât de uşor, simplu şi curat de folosit. Puteţi reajusta îmbinarea chiar şi după asamblare. Nici un alt produs nu permite asta. Mai folosim de asemenea şi Loctite Detector Scurgeri pentru a detecta scurgerile din sistemele de gaz. Nici unul dintre produse nu m-a dezamăgit vreodată!”
Când Henkel l-a abordat pe domnul Pavlović şi l-a rugat să facă parte din campania sa de promovare pentru Loctite 55, acesta a acceptat fără ezitare. “Cunosc produsul şi am încredere în el şi astfel nu am nici o problemă în a spune asta public.”, spune încrezător domnul Pavlović.Produse şi Pieţe
Aveţi nevoie de ajutor?

Sunaţi la: 0745 11 30 22

Media & Materiale de descărcat