Protecţie împotriva ruginii, grunduire şi multe alte beneficii – Soluţii Loctite pentru tratamentul suprafeţelor

Loctite oferă o gamă largă de produse pentru tratamentul suprafeţelor. Această gamă include produse pentru protecţie la coroziune, cum ar fi protecţie împotriva ruginii şi eliminarea ruginii, dar şi grunduri, materiale de acoperire şi de curăţare a etanşărilor.

Descoperiţi gama largă de materiale care pot îmbunătăţi starea suprafeţelor accesând


  • formă
  • funcţie
  • aspect
  • rezistenţa lipiturii 
  • rezistenţă la coroziune

Protecţie împotriva ruginii prin acoperire prin conversie

Protecţia eficace împotriva ruginii nu este destinată doar prevenirii coroziunii, ci, în acelaşi timp, trebuie să fie cât mai ecologică şi cât mai rentabilă posibil. Loctite oferă o gamă largă de produse în acest domeniu, care ţine cont în mod special de aspectele menţionate.

Pentru a oferi o protecţie fiabilă împotriva ruginii, pe suprafaţă se poate aplica mai întâi o acoperire prin conversie prin utilizarea metodei de imersiune sau pulverizare, care va preveni coroziunea. O curăţare a etanşărilor aplicată ca procedeu de post-tratare, optimizează protecţia împotriva ruginii şi asigură în acelaşi timp aderenţă crescută a vopselei.

Soluţie pentru eliminarea ruginii şi soluţie cu acţiune rapidă pentru eliminarea ruginii

Soluţie pentru eliminarea ruginii dizolvă rugina, asigurând în acelaşi timp protecţie temporară sau permanentă împotriva coroziunii. Loctite oferă soluţii pentru eliminarea ruginii de uz universal, care conţin uleiuri minerale incolore, extrem de fluide, cu proprietăţi bune de lubrifiere şi de protecţie temporară împotriva ruginii.

Soluţia cu acţiune rapidă pentru eliminarea ruginii poate fi utilizată în cazurile cu rugină extrem de greu de îndepărtat. Piesele gripate, cum ar fi bolţurile, şuruburile sau piuliţele, sunt răcite extrem de rapid, putând fi astfel imediat desprinse una de cealaltă. Apoi, vor rămâne permanent protejate împotriva coroziunii.


Produse şi Pieţe
Aveţi nevoie de ajutor?

Sunaţi la: 0745 11 30 22

Media & Materiale de descărcat